OM

Maya Hed, 25.

Vem är jag? Jag heter som sagt Maya Hed, är 25 år och kommer från Södertälje.
Varför fotograferar jag? Jag fotograferar för att jag tycker det är bland det roligaste som finns. Sen har jag även en 3-årig utbildning i fotografi från gymnasiet i bagaget, vilket har varit en stor del till det hela, även om det är på senare år som jag tagit tag i det på riktigt.
Vad fotograferar jag? Jag fotograferar det som kommer i min väg oftast, sen att det någonstans på vägen gick från selfies hemma i sovrummet till bröllop och barnfotograferingar kan jag inte riktigt svara på, allting gick så fort!
Vem är jag bortom allt det här? Jag är positiv, (viktig sak för er alla där ute för övrigt, man kommer långt på det har jag märkt) jag pratar för mycket och känner mig ofta som hemma hos alla. Livet är något man får ett av tror jag, så jag lever livet till fullo!

Utöver mitt fotograferande så jobbar jag heltid på annat jobb och har därför mitt fotograferande som en hobby vid sidan om, precis som jag vill ha det!
Vilka vill jag ska höra av sig till mig? Alla! Hör av er, släng iväg frågor, säg hej, kolla läget. Jag svarar så fort jag kan och blir inget annat än glad att ni hör av er!

puss och kram.

 

 

Facebook Pinterest Instagram share